Praktikophold - kommunikationstalent

Hos QuickPay har vi haft talentforløb for elever og praktikanter i mere end 10 år, og vi søger nu et kommunikationstalent til at fortælle vores gode historier.


Hvem er du?

Du er under uddannelse og skal i forbindelse med studiet i et praktikophold "ude i virkeligheden".

Dit studie har "noget med kommunikation", at gøre.

Vi forventer at du:

  • er nysgerrig
  • kan arbejde selvstændigt, men også tør stille "de dumme spørgsmål" og udfordre vores egen selvforståelse og "forstokkethed".
  • er stolt af dit fag
  • bor i Aarhus

Hvad skal du lave hos os?

Du er i udpræget grad med til at forme og tilrettelægge dit eget forløb. Vi lægger i fællesskab en plan for din tid hos os - og følger løbende op på planen.

Vi har ingen eksisterende kommunikationsafdeling, og du får dermed ansvar og mulighed for selv at planlægge de daglige opgaver

Vi har mange gode historier at fortælle - vi får det blot aldrig gjort. Det må du gerne hjælpe os med. Du skal derfor påregne at få hænderne dybt begravet i vores kommunikation; det være sig på hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i pressen hvor vi har et udtalt ønske om at blive mere synlige.


Hvem er vi?

Vi er en dansk betalingsgateway med 20 medarbejdere. Vi er bosiddende på Aarhus Ø i lækre faciliteter. Vores hverdag er set udefra måske lidt rigeligt teknisk, men det skal du ikke lade dig skræmme af. Vi spiser hverken humanister eller kommunikationsfolk.

Vi har mere end 30.000 kunder. Vores største marked er Danmark, men vi har kunder i hele Europa. Vi har stille og rolige vækstambitioner - i høj grad også internationale. Vores hverdag er præget af uformalitet, flad organisation med plads til alle og en høj grad af faglig stolthed over eget produkt.

E-handel har skrevet en artikel om os, som giver et fint indblik i kulturen i huset


Det formelle

Praktikstillingen er som udgangspunkt på fuld tid, 37 timer om ugen. Stillingen er ulønnet, men frokost er inkluderet. Praktikperiodens længde, starttidspunkt og omfang kan aftales individuelt.

Vi har stor erfaring med at have praktikanter, og vi respekterer naturligvis dine behov for at følge vejledning og lignende på din uddannelse under praktikforløbet.

Vi har ingen formel ansøgningsfrist, men tager løbende mulige praktikanter ind til samtale.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til direktør Thomas Jensen på 77 34 86 42 eller skrive til tj@quickpay.net.